dijous, 24 d’abril de 2008

La peli del día: Turistas

Acabo de veure "Turistas", del 2006, una película amb un argument força típic a l'estil de Hostel o Wolf Creek.

Resulta que uns joves turistes que estan de viatge pel Brasil tenen la mala fortuna de quedar-se tirats. A partir d'aquest moment comencen a passar una sèrie de fets que els porten a una situació més aviat dolenta.

La pel·lícula dura 1hora i 24minuts i la veritat és que es fa una mica llarga.

Una de les coses bones que hi he trobat és que la cosa va in crescendo fins gairebé el final, on hi ha unes escenes que m'han arribat a angoixar una mica (tampoc molt).

No és una pel·lícula on surtin grans actors (de fet només em sonava la cara del dolent) i s'ha de prendre com el que és, pur entreteniment. I a mi m'ha entretingut.

Això sí, hi ha un punt en què sobresurt: el so.

Aquells de vosaltres que disposeu d'un equip multicanal podreu disfrutar d'un so dinàmic i clar, majoritàriament col·locat al davant i ocasionalment recolzat pels surrounds. Les veus són clares i no hi ha diferències de volum apreciables entre central i frontals ni tampoc he notat compressió de dinàmica.

Però el que més m'ha sorprès ha estat el canal LFE que és molt potent, contundent i alhora profund sense arribar a ser exagerat. Ja voldrien altres pel·lícules tenir el so que té aquesta.

Si en voleu més informació, la trobareu a "La butaca" o al IMDB.