dilluns, 12 de maig de 2008

Que bonics són els anuncis...

... que fan a televisió... Això deia La Trinca en to irònic allà per l'any 86.

I no els faltava raó amb això del to irònic perquè la veritat és que és força aberrant tot el tema dels anuncis.

Us explico, els diumenges per la nit, a Tele 5, fan la única sèrie que un servidor veu: Aída.

Normalment ve programada a les 22:15, hora que no acompleixen ni per casualitat. Ahir van començar mitja hora més tard i, llàstimosament, és l'habitual.

Resulta que abans d'Aída fan Camera Cafe. Doncs bé, ahir, com altres vegades, van mutilar l'emissió de Camera Cafe per a col·locar anuncis.

Habitualment jo ho fan això, tallen els programes quan toca, perquè l'automatisme ho decideix i tant els fot que el tall caigui just enmig d'una conversa, d'una frase o fins i tot d'una paraula. Ells tallen perquè toca, i punt.

Ahir, naturalment, no va ser una excepció i cap al final de Camera Cafe es va produir un tall publicitari. No vaig control·lar el temps però fàcilment van ser deu minuts, si no més.

Quan es va reprendre l'emissió de Camera Cafe, no va ser per a continuar amb el programa, no, van reprendre'l per posar els títols de crèdit !!

La veritat és que m'agradaria saber si darrera d'aquests talls publicitaris hi ha un anormal que els programa perquè si hi és valdria més que es tallés... bé, deixem-ho córrer.

Però la cosa no acaba aquí, un cop van acabar els títols de crèdit, com no, van fer uns quants anuncis més.

Acte seguit van fer la intro d'Aída, aquells minuts previs, abans de la careta d'entrada. Doncs a veure qui és capaç d'endevinar què va passar just després d'aquests minuts previs..... bingo, més anuncis !!! Sí senyor, C2C (acrònim de "Con 2 Cojones")

Què van aconseguir amb això? Doncs que un servidor compri algun dels productes anunciats ja us dic jo que no. El que van aconseguir és que en la mitja part de la sèrie (per posar més anuncis, naturalment) un servidor apagués la tele i es posés a dormir.

Ja ho veieu, fot pena, per no dir una altra cosa.

I com que he començat amb una cita d'una cançó molt coneguda de La Trinca, el millor que puc fer és acabar aquesta entrada amb la cançó en qüestió.

Apa !!