dimarts, 8 de juliol de 2008

Control: és la paraula

Per si no ho sabíeu, el dilluns a les 19:00 es van votar al parlament europeu tota una sèrie d'esmenes amb l'objectiu (no declarat, naturalment) de controlar cada cop més al personal.

Les esmenes fan referència a internet i la que més exaltat m'ha deixat ha estat la possible obligatorietat d'instal·lar un software amb el què espiarien les comunicacions, amb l'excusa de lluitar contra la pornografia infantil.

Això, que a ulls de molts "no entesos", sembla bò, no ho és tant (de fet gens) perquè seria l'equivalent a tenir una càmara que et segueix i que reporta què fas a ves a saber qui. I el més fotut de tot és que seria legal i probablement sense el consentiment de l'usuari.

En aquest moment se'm planteja un dubte: un software... per windows? Significaria que únicament aquells que es connectin controladament usant un windows com a sistema operatiu, podran navegar? Què passa amb la resta de sistemes operatius?

La veritat és que allò que es planteja en el documental Zeitgeist sembla cada cop més cert: l'existència d'un pla de dominació mundial amb el consentiment dels propis ciutadans.

I el pitjor de tot és que tots els grups parlamentaris hi van votar a favor...

Més informació sobre aquestes esmenes a diversos llocs, entre ells error500.

També deixo el reportatge subtitulat en castellà...