dimarts, 12 d’agost de 2008

Pixar++

Si algú de vosaltres coneix el llenguatge de programació C, haurà identificat que el títol d'aquesta entrada té forma de postincrement.

Això, en C, equival a sumar 1 la variable i deixar el resultat en la mateixa; és a dir, és equivalent a fer Pixar=Pixar+1.

I perquè he posat aquest títol?

Doncs perquè el diumenge vam anar al cinema (OMG!) a veure Wall-E i amb aquest títol vull denotar que Pixar s'ha tornat a superar de nou.

Cada pel·lícula que surt d'aquesta factoria és millor que l'anterior o, si més no, no és pitjor. I això és difícil.

La imatge, el so, l'ambientació, la història... tot, absolutament tot, és bo. No vaig notar cap punt flac, ni vaig trobar a faltar ni que sobrés res.

Un dels millors punts és la humanització de personatges no-humans, cosa que ja vam poder veure a Cars i que aquí tornen a aconseguir perfectament.

Wall-E té una durada de 100 minuts aproximadament, una mica més llarga de l'habitual en aquest tipus de películes, però en cap moment es fa gens pesada ja que combina perfectament l'humor, amb l'acció, amb moments més emotius...

En resum, un 10 per aquesta pel·lícula i un 10 també per l'equip que l'ha fet possible, que segons el parer d'un servidor, estant ascendint a l'Olimp de l'animació i del cinema en general.