dijous, 11 de setembre de 2008

La família més odiada d'Amèrica

Fa uns dies llegia una entrada a Halón Disparado en la que, per enèsima vegada, quedava esglaiat de fins a quin punt pot arribar la manipulació mental de certs "líders" religiosos.

L'entrada en qüestió recollia com els integrants de la Westboro Baptist Church havien publicat un pamflet en el què es deia el següent arran de l'accident aèri que va tenir lloc a Barajas (si no esteu asseguts, millor que ho feu):

"Dios odia a España. Gracias a Dios por los 160 muertos en el accidente de avión de hoy en Madrid. La venganza divina por la entrega de España a los intereses de los maricas."

Resulta que es dediquen a atacar a tort i a dret a qualsevol persona, grup o país que no sigui antihomosexual i s'alegren de qualsevol desgràcia humana, atribuint-la a un càstig diví per aquesta permissivitat en vers l'homosexualitat.

Doncs bé, avui he tornat a entrar al blog hi he trobat una altra referència a aquesta "gent".

Aquest cop, l'entrada del blog recull un documental produit per la BBC anomenat La famíla más odiada de América, on el periodista Louis Theroux passa un temps amb ells.

És brutal veure com es creuen en la possessió de la veritat absoluta, com porten les criatures als seus piquets tot i que, com queda palès en el documental, les pobres no entenen res de res i només de veure el líder i patricarca de la família (perquè bàsicament són una famíla) ja queda molt clar que és algú que té problemes mentals.

Bé, aquí teniu el reportatge íntegre. Dura uns 58 minuts però passen força ràpidament...


www.Tu.tv