diumenge, 16 de novembre de 2008

No a la entrevista


Veig a El listillo informático, que s'ha posat en marxa una iniciativa anomenada No veas la entrevista per difondre el missatge que no es vegi l'entrevista al lladre Julián Muñoz que vol emetre Telecinco properament.

Fa uns dies, mentre dinava i veia Sé lo que hiciesteis, vaig sentir que l'esmentada cadena li pagaria 350.000€ per l'entrevista (més del què la majoria de gent guanyarà treballant honradament en 10-15 anys). Naturalment, em vaig indignar.

Com és possible que una cadena de televisió, encara que sigui privada, pagui aquesta quantitat de diners (o qualsevol altra) a un lladre que s'ha embutxacat quantitats encara més grans, robant als ciutadans que ell governava quan era alcalde?

Com és possible que aquestes coses es tolerin?

Quin missatge estem transmetent amb tota aquesta teleporqueria? ... Me l'imagino: "Mira nen, passa d'estudiar i treballar honradament que això no et portarà enlloc. Dedica't a robar tant com puguis i després ves a la tele a explicar-ho que així guanyaràs més; mira en Julián Muñoz o en Roldán"

Us recordo que Luís Roldán també és un lladre i aquesta cadena li ha pagat 50.000€ per entrevistar-lo.

De qualsevol forma, les audiències manen i aquestes es controlen a partir d'uns pocs milers d'audímetres instal·lats pel país i que representen els hàbits televisiut de tots, fins i tot dels què gairebé no mirem la TV.

Aquests són els que donen el share i només aquests són els que compten així que si el missatge no arriba poca cosa s'hi pot fer. I encara que els arribés, realment tindria algun tipus d'impacte sobre el seu hàbit televisiu? Imagino que aquells als què s'instal·la un audímetre ja deuen estar triats i són consumidors de TV, per tant, candidats perfectes a empassar-se qualsevol porqueria.

No anem bé.

1 comentari:

Privateer ha dit...

Moltes gracies per afegir-te a aquesta iniciativa.
Es una vergonya que gent d'aquesta mena es pugui enriquir amb coses així.


Salutacions :-)

Privateer