dimecres, 3 de juny de 2009

Crazy Diamond

El divendres dia 29, al Casino by Arcs de Vilafranca, tocava una banda anomenada Crazy Diamond que és una d'aquestes bandes tribut, en aquest cas, de Pink Floyd.

Ja que un servidor mai podrà veure els autèntics Pink Floyd en directe, vaig pensar que això seria el més proper i que, pel preu que era, 8€, valia la pena. I certament va valer la pena.

Van repassar els temes més coneguts de la banda britànica, bàsicament del "Dark side of the moon" i "The Wall", començant per "Breath" i finalitzant amb "Wish you were here" i "Comfortably Numb", en els bisos.

Naturalment també van fer temes emblemàtics de la banda com "The Wall", "Hey You", "Brain damage", "Shine on you, crazy diamond"...

La qualitat de la banda, molt bona. Em van semblar realment bons. En un tema, no recordo quin, la bateria sonava estranya, com a destemps i en algun altre la guitarra principal no era ben bé la què havia de ser.

Per la resta, que és la majoria, molt i molt bé. Digne de menció la noia que feia els cors i que es va atrevir a fer "The Great Gig in the Sky" que era pràcticament calcada perquè fins i tot la seva veu s'assembla a l'original, semblança que es repeteix amb la resta de veus.

L'únic que va desmerèixer una mica l'actuació va ser el local, que és molt metàl·lic i per tant reverbera força i més si no és ple, com va passar divendres. No és que fos buit però si hi hagués hagut més gent segurament hagués sonat millor.

Doncs res, serà qüestió d'anar fent el seguiment d'aquesta gent al seu myspace i si algun cop torna a sortir l'oportunitat d'anar-los a veure, val la pena no deixar-la passar.

Penjo unes fotos de l'actuació:
1 comentari:

Joel Alegret ha dit...

Aquestes "bandes tribut" són realment bones. Fa un parell d'anys vaig tenir l'ocasió de veure a la sals Bikini els "Achtung Babies", banda tribut dels U2 i vaig flipar. Us deixo la seva web per si els voleu conèixer, són italians i s'asemblen fins i tot fisicament als originals. http://www.achtungbabies.it/